Betsema Scheepsmotoren levert diverse scheepsmotoren en onderdelen. Daarnaast kunnen wij een adviserende rol spelen en voeren we onderhoudswerkzaamheden en reparaties uit. Onze specialisatie ligt bij snelle rib- en motorboten.  Ook voor inbouw en hermotorisering van motoren bent u aan het juiste adres. 

Ons bedrijf is gevestigd op Texel maar levert in de hele Benelux. Dankzij jarenlange ervaring en vakmanschap zijn wij in staat om een perfecte service te bieden en de levensduur van uw scheepsmotoren optimaal te benutten. Uiteraard leveren we alleen scheepsmotoren en –onderdelen van kwaliteitsmerken.

Onze kwaliteitsmerken

  • Volvo Penta
  • Mercury Outboards

Benieuwd naar onze mogelijkheden? Lees verder, neem contact met ons op of kom langs in onze werkplaats op Texel. 

Onze diensten

Advies, onderhoud en reparaties

Advies, onderhoud en reparaties

Onze service zorgt voor een optimale levensduur van uw motoren. Betsema Scheepsmotoren beschikt over geavanceerde apparatuur om motors te testen, bijvoorbeeld op vermogen of voor het uitvoeren van scheepvaartinspecties.

Levering onderdelen en motoren

Levering onderdelen en motoren

Betsema Scheepsmotoren is een betrouwbare en vooraanstaande dealer van Volvo Penta. Volvo Penta is een wereldwijde, toonaangevende leverancier van motoren en biedt uitgebreide, duurzame en innovatieve oplossingen. Daarnaast leveren wij diverse producten en onderdelen van het kwaliteitsmerk Mariner Outboards.

Gespecialiseerd in snelle motorboten en ribs

Gespecialiseerd in snelle motorboten en ribs

Onze motoren worden bijvoorbeeld toegepast op de schepen van de KNRM, Douane, Marine en bergingsbedrijven, maar ook particulieren zijn bij ons aan het goede adres. We passen de motoren aan volgens de SOLAS- of ABS regelgeving, wat noodzakelijk is voor de bedrijfszekerheid en de extreme situaties waar deze boten onder varen.

Contact

Benieuwd naar onze mogelijkheden of wilt u meer informatie over onze diensten? Neem gerust contact met ons op. 

Neem contact met ons op